T: 00351-916283680

Wandelen en fietsen Algarve

De Algarve biedt meer dan zee en kust. Het achterland van de Algarve is prachtig met heuvels en een diversiteit aan flora en fauna. Hier vind u vooral rust!

De Algarve biedt vele mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Mooie bewegwijzerde routes voor wandelaars en voor fietsers wegen die zo goed als leeg zijn. Wij raden u vanwege de hitte in de zomer, vooral de lente, herfst en winter (!) aan te wandelen en fietsen in de Algarve.

Vanwege de centrale ligging van onze B&B in de Algarve, zijn wij een perfect startpunt. Vanuit onze ‘voordeur’ kunt u in dagtochten te voet of te fiets zowel het achterland als de kust van de Algarve verkennen.

Veel van de wandelingen in het achterland zijn gekoppeld aan het lange afstandspad Via Algarviana, dat loopt van de Spaanse grens in het oosten naar Cabo de São Vicente, de uiterste zuidwestpunt van Europa. Wilt u de Via Algarviana verkennen? Kijk dan naar onze special, voor compleet verzorgde 8-daagse wandelreis Algarve. Wilt u liever niet alleen het achterland van de Algarve verkennen maar ook verblijven aan de kust? Lees dan onze special wandelreis Oost-Algarve, waarbij u verblijft in 2 verschillende B&B’s.

Het achterland van de Algarve is uitermate geschikt voor fietstochten. Klimmetjes (!) tot 550 meter zijn op dagafstand van onze B&B Algarve bereikbaar. ’s Avonds op het terras voor onze quinta ziet (en hoort!) u regelmatig de plaatselijke wielrenclub voorbijkomen voor een mooie avondtocht. Voor de sportieve fietser bieden wij een fietsvakantie Algarve aan. Bert kan u als ervaren wielrenner, uitgebreid informeren over de prachtige tochten op racefiets of mountainbike.

Wij kunnen ook een sportieve e-bike voor u regelen om in een wat rustiger tempo met de fiets het prachtige Algarve te ontdekken.

Op Bijzonder Portugal – Anders op vakantie in Portugal, treft u onze vakantie ook aan!

Copyright 2018 Casal Da Eira | Admin

%d bloggers liken dit: