T: 00351-916283680

Wandelen en fietsen Algarve

De Algarve biedt meer dan zee en kust. Het achterland van de Algarve is prachtig met heuvels en een diversiteit aan flora en fauna. Hier vind u vooral rust!

De Algarve biedt vele mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Mooie bewegwijzerde routes voor wandelaars en voor fietsers wegen die zo goed als leeg zijn. Wij raden u aan, vanwege de hitte in de zomer, om in het voor- en najaar aan te wandelen en fietsen in de Algarve. Vanwege de centrale ligging in de Algarve van onze B&B, zijn wij een perfect startpunt. Vanuit onze ‘voordeur’ kunt u in dagtochten te voet of te fiets zowel het achterland als de kust van de Algarve verkennen.

Veel van de wandelingen in het achterland zijn gekoppeld aan het lange afstandspad Via Algarviana, dat loopt van de Spaanse grens in het oosten naar Cabo de São Vicente, de uiterste zuidwestpunt van Europa.

Wilt u de Via Algarviana te voet verkennen? Kijk dan naar onze special, voor een compleet verzorgde 8-daagse wandelreis Algarve. Wilt u liever niet alleen het achterland van de Algarve verkennen maar ook verblijven aan de kust? Kijkt u dan eens naar onze wandelreis Oost-Algarve, waarbij u verblijft in onze accommodatie  én bij een collega B&B aan de kust met uitzicht op de Ria Formosa.

Het achterland van de Algarve is uitermate geschikt voor fietstochten. Klimmetjes (!) tot 550 meter zijn op dagafstand van onze B&B Algarve bereikbaar. ‘s Avonds op het terras voor onze Quinta ziet (en hoort!) u regelmatig de plaatselijke wielrenclub voorbijkomen voor een mooie avondtocht. Voor de sportieve fietser bieden wij een fietsvakantie Algarve aan. Bert kan u als ervaren wielrenner, uitgebreid informeren over prachtige tochten op racefiets of mountainbike.

Wij kunnen ook een sportieve e-bike voor u regelen om in een wat rustiger tempo met de fiets het prachtige Algarve te ontdekken.

Op Bijzonder Portugal – Anders op vakantie in Portugal, treft u onze vakantie ook aan!

Copyright 2020 Casal Da Eira | Admin

%d bloggers liken dit: