T: 00351-916283680

B&B wordt boetiekhotel Algarve?

By Els on 19 mei 2016 in Blog NL
0
0

Trots kunnen we jullie de resultaten laten zien van onze verbouwing afgelopen winter. Het werk is klaar en de nieuwe foto’s zijn gemaakt en gepubliceerd op onze website. Een mooi compliment kregen we van verschillende van onze gasten die opmerkten dat we onze ‘B&B Algarve Casal da Eira’ beter kunnen omdopen in ‘boetiekhotel Algarve Casal da Eira’.

We zijn blij dat onze opzet: een intieme, eigenzinnige en persoonlijke sfeer te creëren in onze B&B Algarve, niet onopgemerkt is gebleven! We vinden het belangrijk dat onze gasten zich ‘thuis’ voelen en proberen dit te vertalen in een comfortabele sfeervolle wijze van inrichting van onze B&B Algarve en in onze persoonlijke serviceverlening.

Terug naar onze verbouwing. Eind februari was deze voltooid en konden we gaan opruimen en inrichten. Wat is er gebeurd? We hebben een familie suite gemaakt bestaande uit twee kamers die ieder hun eigen toegang hebben vanaf het terras. De twee kamers zijn verbonden met een privé halletje waar ook de badkamer aan ligt. Het biedt ruimte aan maximaal vijf gasten, ideaal dus voor een gezin of bijvoorbeeld twee koppels die samen vakantie vieren.

Ons studio-appartement is volledig op de schop gegaan. Een nieuw dak, volledige isolatie, nieuwe keuken, badkamer renovatie en nieuwe inrichting. Zo los van ons grote huis, een leuke plek om met meer privacy je vakantie te vieren.

Onze overige kamers zijn allen opnieuw geschilderd en grotendeels opnieuw ingericht. Een nieuwe 2p kamer hebben we gemaakt aan de zwembadzijde, waar je nu via je eigen deur en het terras, vervolgens zo het zwembad in kunt duiken.

Alle stof en arbeid is inmiddels gelukkig achter de rug. We zijn blij met het resultaat en vinden onze B&B Algarve nu echt ‘af’. Onze persoonlijke stempel is in alles terug te vinden. Dus de naam boetiekhotel Algarve, daar kunnen we ons volledig in vinden! Kijk en oordeel zelf op onze website casaldaeira.nl.

mei 2016

About the Author

ElsView all posts by Els

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright 2020 Casal Da Eira | Admin