T: 00351-916283680

Fietsen in de Algarve

By Els on 14 januari 2017 in Blog NL
0
1

Fietsen in de Algarve? Jazeker! Momenteel is de Nationale dames Talentgroep van de KNWU bij B&B Casal da Eira te gast. Elf jonge wielrensters worden hier negen dagen lang begeleid en getraind door hun KNWU coach. Op hun programma staat naast uiteraard het fietsen in de Algarve ook krachttraining en teambuilding. De krachttraining vindt plaats in het nieuwe fitnesscentrum, 1.300 mt verwijderd van onze B&B Algarve. Op de ‘rustdag” van de dames, zag Bert zijn kans schoon en trainde een rondje met hen mee.

Juist de winter is bij uitstek geschikt om te trainen voor komend seizoen. Wij zijn blij dat B&B Algarve Casal da Eira onderdak kan bieden aan o.a. professionele wielrenners die hun trainingsweek hier willen houden. Zon, lekkere temperaturen, rustige wegen, heuvelachtig landschap, alles is hier in de Algarve voor een gedegen training. Genieten dus voor de wielrenner die het natte, koude Nederlandse weer wil ontvluchten.

Volgende maand vindt de Ronde van de Algarve plaats, waar veel grote wielrennamen aan de start verschijnen. Een Wielrenronde in 5 dagen, waarvan 4 etappes en 1 tijdrit. Onze B&B Casal da Eira ligt op de route van de 1ste dag. Het is een zeer laagdrempelig en gemoedelijk wielrenfestijn. Bij de start en finish loop gewoon langs de bussen en de wielrenners zijn makkelijk aan te spreken. Erg leuk!

Richting lente hebben we meer amateur wielrenners te gast die fietsen in de Algarve combineren met lekker vakantie vieren. Onze gasten zijn zeer te spreken over de carbon fietsen die we via onze lokale fietsverhuurder kunnen huren. Goede kwaliteit en prettig geprijsd en op maat afgesteld en geleverd bij onze B&B Algarve Casal da Eira.

Kortom, join in! Lees hier meer over de mogelijkheden van fietsen in de Algarve bij B&B Casal da Eira.

Bert en Els

januari 2017

About the Author

ElsView all posts by Els

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright 2020 Casal Da Eira | Admin