T: 00351-916283680

Nieuw: triathlon trainingsweek!

By Els on 18 december 2014 in Blog NL
0
0

Afgelopen weken hebben we volop genoten van onze omgeving en het fantastische weer. Iedere keer worden we opnieuw verrast door het prachtige achterland van onze B&B Algarve en de vele mogelijkheden die het biedt voor allerhande sportieve activiteiten. We maken lange wandelingen met onze hond Keira en Bert heeft weer zijn passie voor wielrennen opgepakt. Voor ons tevens weer de ruimte om na te denken hoe we meer sportievelingen van de vele mogelijkheden van de Algarve en haar Serra kunnen laten genieten. Daarom hebben we de samenwerking gezocht met Peter Chester-Browne, fanatiek duursporter en triathlon trainer. In samenwerking met hem hebben we een sportieve (triathlon) trainingsweek samengesteld. Naast diverse runs,zwem- en wielertrainingen, wordt er ook aandacht besteed aan techniek, voeding en fun! Diverse professionele trainers en oud sporters als Miguel Britto, oud Portugees top wielrenner, maken deel uit van het begeleidingsteam.

Iedere week wordt afgesloten met een daadwerkelijke wedstrijd op een locatie in de Algarve. Onder de naam Brazmaq worden de vakanties aangeboden. Lees meer op de facebook pagina https://m.facebook.com/AlgarveTriathlonTraining of www.brazmaq.com/triathlon-training-holiday

Uiteraard hoef je geen ervaring te hebben met triathlon! Wel is een goede conditie en ervaring met duursporten vereist. Je overnacht in onze B&B Algarve. Na een stevig ontbijt is er  een programma gepland,  met uiteraard voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Je kan in onze B&B Casal da Eira ook luieren aan het zwembad of in onze loungehoek annex bar. Het strand is vanuit onze B&B Algarve binnen 25 minuten met de auto te bereiken. In São Brás de Alportel zijn er leuke terrassen en restaurants.

Wij hebben er zin aan en zien uit naar de eerste gasten voor deze sportieve week. De eerste week is al op 12 januari tot en met 19 januari 2015 gepland. Deze sluit af met een halve marathon in Ayamunto, net over de grens in Spanje. Ook de week in februari staat al vast op 15 februari tot en met 22 februari 2015 met als afsluiting een sprint triathlon in Altura. Voor meer informatie of de jaarplanning kan je ons bellen (+351 289 093 740) of mailen (info@casaldaeira.nl).

 

december 2014

About the Author

ElsView all posts by Els

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright 2020 Casal Da Eira | Admin