T: 00351-916283680

Populairste B&B Portugal

By Els on 17 december 2016 in Blog NL
0
1

Het jaar 2016 zit er alweer bijna op. Wat is de tijd omgevlogen! We kijken terug op een succesvol en plezierig jaar met vele leuke gasten, mooie gesprekken en gebeurtenissen in onze B&B Portugal.

Een van de hoogtepunten was het behalen van de Gouden Award van Zoover. Onze gasten hebben ons benoemd tot populairste B&B Portugal! Dankzij de vele en mooie recensies van onze gasten behaalden we een rating van 9.6. Nogmaals dank, lieve gasten, voor jullie waardering voor onze inzet in onze B&B Algarve!

We kijken met veel plezier terug op een jaar met vele fiets- en wandelgasten. Zij waren vaak verrast waren door het ‘andere Algarve’ en de vele mogelijkheden vanuit onze B&B Portugal om mooie en uitdagende fiets- en wandeltochten te maken.

De zomer was vooral gevuld met gasten die genoten van ons zwembad afgewisseld met tochtjes naar de kust en dorpjes in het binnenland. We hebben veel gelachen om onze hond Keira, die bleek een echt speelkameraadje van veel kinderen (en volwassen gasten!). Keira had de tijd van haar leven! Menig avond hebben we genoten van jullie verhalen, soms uitbundig begeleid met gin en sigaren! Leuk om te zien dat ook tussen onze internationale gasten onderling vriendschappen ontstaan.

Verder waren we ook erg blij lopende het jaar met het bezoek van onze Nederlandse vrienden en familie. We vonden het fijn dat moeder Cobi ons voor het eerst kon bezoeken.

Verder zijn we trots op: onze enorme olijven oogst dit jaar (150 kilo), onze fruitoogst die is ingemaakt als jam, onze aansluiting op het riool (ja ja voor jullie misschien onbegrijpelijk) en de grote verbouwing aan onze gastenverblijven die we begin dit jaar met goed gevolg hebben kunnen afsluiten. En we hebben weer allerlei ideeën opgedaan voor 2017, waar we komende tijd aan gaan werken.

Ondanks onze volle dagen hebben we ook dit jaar weer tijd kunnen maken om te genieten van het carnaval, Festival Med en lichtparade in Loulé, het muziekfestival en de kermis in Faro, de 3-daagste Feira da Serra in São Brás de Alportel en ach.. het lijkt zo vanzelfsprekend, maar iedere dag genieten we van de mooie natuur en het fijne klimaat hier in de Algarve.

Nu doen we het even rustig aan en genieten van een korte break zodat we weer vol energie komend jaar 2017 in kunnen gaan. We hopen jullie in 2017 (opnieuw) in de populairste B&B Portugal, onze B&B Casal da Eira, te mogen verwelkomen.

Prettig weekend,

Bert en Els

december 2016

About the Author

ElsView all posts by Els

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright 2020 Casal Da Eira | Admin