T: 00351-916283680

Wandelen in de Algarve ‘zonder zorgen’

By Els on 27 maart 2015 in Blog NL
0
0

Misschien wat minder bekend, maar wandelen in de Algarve is een echte must. Afgelopen maand hadden we 2 Duitse gasten, die samen met hun jonge hond, de ‘Via Algarviana’ wandelden. De Via Algarviana is een ruim 300 km wandelpad die als voormalig pelgrimsroute, het achterland van de Algarve doorkruist.  De route loopt van Oost- naar West-Portugal. Onze Duitse gasten hadden voor een aantal van hun wandelingen hier in Oost Algarve, ons als uitvalsbasis gekozen. Ze vroegen ons het vervoer te regelen naar start- en van eindpunt en het diner. Ze hadden veel met taxi’s tot zover geregeld, maar vonden dat een hoop gedoe. Na een dag wandelen, wilden ze vooral relaxen en zich geen zorgen hoeven maken over vervoer. Ze genoten ervan na een dag wandelen om in onze B&B Algarve ‘gewoon’  aan tafel te kunnen schuiven en er niet meer uit te hoeven. Van onze Duitse wandelgasten werden de oorspronkelijke geplande 2 nachten meer: het verblijf werd uiteindelijk een week!

Dit bracht ons op het idee, een wandelpakketreis aan te bieden. Wij bieden nu een 8-daagse wandelreis ‘Algarve zonder zorgen’ aan. Je wandelt de oostelijke routes van de Via Algarviana. Wij maken het mogelijk vanuit onze B&B Algarve, zonder bagage, de routes te wandelen want wij regelen vervoer. Ook voor lunch en diner wordt gezorgd.

De Via Algarviana is een fantastische wandelroute waarmee je het mooie heuvelachtige achterland van de Algarve kan ontdekken. Leuke dorpjes kom je onderweg op je wandelingen tegen. De Via Algarviana is een goed bewegwijzerd wandelpad en heeft flexibele wandelroutes, die dag etappes mogelijk maakt van zo’n 15-20 kilometer, maar ook langer. Tijd dus om naast het wandelen, ook te relaxen!

Lees meer over wandelen in de Algarve, de Via Algarviana en onze wandelreis op casaldaeira.nl/specials/wandelen-in-de-algarve

 

 

About the Author

ElsView all posts by Els

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright 2020 Casal Da Eira | Admin