T: 00351-916283680

Zomertijd in onze Bed and Breakfast Portugal

By Berend on 26 maart 2017 in Blog NL
0
1

We zijn na onze ‘winterslaap’ weer volop aan de slag in onze Portugese Bed and Breakfast in de Algarve. Vandaag door de zomertijd, extra vroeg ontwaakt om onze gasten van een ontbijtje te voorzien. Altijd weer wennen, dat de klok een uurtje vooruit gaat. Voor onze huidige Nederlandse gasten is dat zelfs 2 uur! Het is hier namelijk één uur vroeger dan in Nederland.

De aannemer heeft afgelopen vrijdag zijn klussen afgerond aan onze Bed and Breakfast Portugal. Een mooi nieuw (schaduw) terras aan de voorzijde van onze B&B is gemaakt waar we een aangename luie bank en fauteuils gaan plaatsen. Bij het zwembad hebben we ‘vaste’ parasols ‘voeten’ laten maken zodat én de wind er minder vat op heeft én er geen gesjouw met parasols meer hoeft plaats te vinden. Lekker comfortabel. Onze ‘werkplaats’ alias fietsenruimte is opgeknapt met nieuw dak en ramen. Een mooi huisje geworden waar je bijna meer mee zou willen doen dan alleen als ‘werkruimte’ gebruiken. Foto’s volgen, e.e.a moet nog door ons zelf worden afgewerkt. Schilderen dus…

De lente is nu volop aan de gang. Onze gasten vergapen zich aan de weldadige natuur die overal ontspringt.  De bomen hebben volop bloesem. Onze voortuin met zijn vele vruchtenbomen is één bloemenzee. Langs de weg vind je overal margrieten en prachtige mimosa. In de bijna 4 jaar dat we hier wonen, hebben we nog nooit de mimosa zó vol in bloei gezien. Prachtig!

Wandelreizen Algarve in onze Bed and Breakfast Portugal

Komende maand ontvangen we veel wandelaars in onze B&B in de Algarve. Lekker genieten van het prachtige achterland met zijn ‘Serra’ en ontluikende natuur. Inmiddels hebben we ons wandelaanbod uitgebreid. Naast onze wandelreis Algarve ‘Ontdek de Via Algarviana’, bieden we nu ook een combinatie wandelreis Oost-Algarve aan. Tijdens deze laatste reis verblijf je in 2 verschillende B&B’s Algarve. Naast een verblijf bij onze B&B Casal da Eira in São Bràs de Alportel, verblijf je in een ander Portugese B&B aan de kust, tegen het natuurgebied Ria Formosa aan.  Voor meer informatie over beschikbaarheid, kan je contact met ons opnemen via info@casaldaeira.nl.

Bert en Els

maart 2017

 

About the Author

BerendView all posts by Berend

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright 2020 Casal Da Eira | Admin