T: 00351-916283680

Faciliteiten B&B

Bed and Breakfast Casal da Eira heeft alle faciliteiten die u wenst voor een leuke vakantie. Ons monumentale pand hebben wij speels en in authentieke Zuid-Europese stijl ingericht.

Aan de voorzijde zijn er terrassen in de zon of schaduw met tafels en comfortabele stoelen. Er is een grote tuin met vele fruitbomen. Het fruit wordt door ons verwerkt tot jam die ‘s morgens bij uw ontbijt wordt geserveerd. Uiteraard kunt u altijd een pruim, kumquat e.d. plukken om te proeven!

Aan de achterzijde heeft Casal da Eira een ommuurde tuin met een groot zwembad en een grasveld omgeven met cipressen. Er is ook een terras en er zijn luxe zonnebedjes met parasols.

Verder hebben wij als faciliteit een hippe bar met schommels en loungebank waar u, lekker in de schaduw, een drankje kunt drinken.

 

Bij de honesty bar kunt u koele drankjes zoals water, bier, wijn en ijsjes verkrijgen.

In onze vakantie accommodatie is een tafeltennistafel aanwezig.

Verder kunt u, tegen een geringe vergoeding, gebruik maken van een wasmachine en van de BBQ.

Bed and Breakfast Casal da Eira heeft tevens als faciliteiten een ruime gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Hier kunt u TV kijken of een film afspelen op de DVD speler of in de ruime zithoek lekker luieren. De keuken biedt u de mogelijkheid om uw eigen maaltijden te verzorgen. Lees hierover meer op de kamers B&B Algarve.

Het gehele Bed en Breakfast terrein is omgeven door een grote stenen muur zodat kinderen hier veilig kunnen spelen.

Casal da Eira beschikt over een eigen parkeerterrein.

Het merendeel van onze Quinta is rolstoeltoegankelijk.

Copyright 2020 Casal Da Eira | Admin

%d bloggers liken dit: