T: 00351-916283680

De kamers

De B&B heeft 5 kamers, 1 ‘familiesuite’ en één studio-appartement.

De kamers zijn geschikt voor twee of drie personen en er is één zogenaamde ‘familiesuite’ voor maximaal vijf personen. De ‘familiesuite’ bestaat uit 2 kamers met elk een eigen ingang vanaf het terras. Deze twee kamers zijn verbonden door een privé-halletje waar zich de badkamer bevindt. Ideaal voor vriendengroepen of families!

Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche of bad. Twee kamers bevinden zich aan de achterzijde van het huis en hebben direct uitzicht en toegang tot de tuin met het zwembad. Onze bedden kunnen zowel als tweepersoons- als single bed worden opgemaakt.

Verder is er los van het huis, elders op het terrein een 2-/3-persoons studio-appartement beschikbaar met een zit-/slaapkamer, badkamer, keuken en eigen terrasje.

Kijk voor foto’s van de verschillende kamers op foto’s B&B Algarve

Gezamenlijke voorzieningen

 

De kamers kunnen gebruik maken van een zit/eetkamer met comfortabele fauteuils, tafel, een bank, televisie, DVD speler, een boekenkast met boeken in verschillende talen (uiteraard ook Nederlands) en diverse spelletjes. Tevens is er een keuken voor algemeen gebruik. Hier is  naast alle standaardvoorzieningen ook een grote koelkast aanwezig waar u uw etenswaren in kunt bewaren.

Verder hebben we een zwembad met luxe zonnebedjes, hippe loungehoeken, bar en diverse terrassen. Lees hier meer over bij faciliteiten B&B Algarve.

En wanneer u uw mail van thuis wilt lezen of een uitstapje in de omgeving wilt regelen en plannen, dan kunt u hiervoor gebruik maken van een gratis draadloze WiFi-verbinding.

Copyright 2020 Casal Da Eira | Admin

%d bloggers liken dit: