T: 00351-916283680

Extra’s

Huurauto Algarve

Wij kunnen voor u een huurauto regelen bij een betrouwbaar  autoverhuurbedrijf. Deze kan zowel op de luchthaven, bij onze B&B of ieder ander gewenste locatie in Portugal worden gebracht en of opgehaald. Indien u interesse heeft, kunnen wij een offerte voor u aanvragen.

Transport

Het is mogelijk om gebruik te maken van de lokale bus naar Faro vanuit het centrum van São Brás de Alportel. Het is ongeveer 5 kilometer vanaf onze B&B naar het busstation. Het dichtstbijzijnde restaurant is op ongeveer 1,5 kilometer van onze B&B gelegen.

Om optimaal van de omgeving te genieten, adviseren wij u een auto of fietsen te huren.

Het vliegveld Faro ligt op ca 25 minuten rijden van onze B&B. Transport van en naar het vliegveld Faro kunnen wij voor u regelen.

Huur fietsen Algarve

Het prachtige heuvelachtige achterland van de Algarve leent zich bij uitstek om met de fiets te worden ontdekt. Wij kunnen een huurfiets voor u regelen bij een lokale fietsverhuurder. De fietsen zijn van een hoogwaardige kwaliteit, de service is uitstekend en de prijs is alleszins redelijk. Er is een mogelijkheid om racefiets, mountainbike of elektrische fiets te huren. Indien u interesse heeft, kunnen wij een offerte voor u aanvragen.

Kijk ook eens bij onze special over wielrennen in de Algarve.

Iets te vieren?

Heeft u een feestje te vieren zoals een jubileum, een trouwerij of een verjaardag? Wij kunnen u adviseren over goede restaurants, de mooiste plekken in de Algarve om te bezoeken of leuke activiteiten om te ondernemen. Lees verder onder onze paragraaf  iets te vieren»

Copyright 2020 Casal Da Eira | Admin

%d bloggers liken dit: