T: 00351-916283680

Specials

wandelreis Oost-Algarve

Combinatie wandelreis Oost-Algarve

Op basis van een unieke samenwerking tussen onze 2 B&B’s bieden wij je een afwisselende individuele wandelweek aan in de Oost-Algarve. Geniet van een heerlijk verblijf bij onze B&B Casal da Eira in São Brás de Alportel én bij een collega B&B in Fuseta én maak zes prachtige wandelingen in het heuvelachtige binnenland en in het kustgebied van de Oost Algarve.

Naar deze special
Wielrennen, Algarve, Portugal

Fietsen in de Algarve

De Algarve is een nog grotendeels on-ontdekt paradijs voor fietsers. Trainen voor de wielerkoersen of liever meer ontspannen fietsen? Beiden kan in het achterland van de Algarve.  Wij bieden op maat arrangementen aan voor individuen of groepen tot 16 personen, vanaf 4 overnachtingen. Eventueel half en/of volpension mogelijk.

Naar deze special
Wandelen Algarve

 

Wandelreis: ontdek de ‘Via Algarviana’

Maak kennis met een andere kant van de Algarve! Het heuvelachtige en groene binnenland is een fantastisch wandelgebied. Hierdoor heen loopt, van Oost naar West-Portugal , een ruim 300 km lange wandelroute, voorheen pelgrimsroute, genaamd de ‘Via Algarviana’. Wij bieden de mogelijkheid om in een 8-daagse reis, in een aantal dagwandelingen een deel van dit pad te lopen. U overnacht steeds in onze B&B Algarve. Het vervoer van en naar vertrek- en eindpunt wordt door ons verzorgd evenals de lunch en het diner.

Naar deze special

Copyright 2020 Casal Da Eira | Admin

%d bloggers liken dit: