T: 00351-916283680

Wielren arrangement Algarve

Het hele jaar door biedt het subtropische klimaat in de Algarve de mogelijkheid om te fietsen. Zelfs in december/januari is het met een gemiddelde dagtemperatuur van 16 C erg prettig om hier te zijn. Ideaal voor trainingsdoeleinden, bijvoorbeeld ter voorbereiding van het wielrennen weg- of schaatsseizoen, maar ook voor degene die een sportieve vakantie willen houden.

Wij bieden een Wielren Arrangement Algarve voor de sportieve fietser. U fietst door het rustige, heuvelachtige binnenland een verscheidenheid aan routes met een lengte van 50 tot 150 kilometer in een landschap variërend van hoogtes tot 550 m.

Het fijne van de Algarve en specifiek voor de omgeving rond São Brás de Alportel is dat je niet continue lange stukken omhoog hoeft te fietsen maar dat de hoogteverschillen zeer gevarieerd zijn. Bij terugkomst is het goed bijkomen aan het zwembad, buiten in onze loungehoek annex bar of op de sofa in de woonkamer.

Kijk ook eens naar de Volta Algarve (de jaarlijkse ronde van de Algarve) om een beeld te krijgen van de routes van de professionals die hier hun wielerseizoen openen.

wandelen en fietsen Algarve

 

Een wielren arrangement Algarve voor sportieve fietsers

Ons wielren arrangement Algarve biedt (GPS) routes voor fietsers (wielrenners of moutainbikers of E-bikers) van 30 to tot 150 kilometer per dag, met hoogtes tot 550m. Het zijn gevarieerde routes langs rustige wegen door bossen en langs kleine dorpjes met prachtige uitzichten. U bepaalt zelf hoeveel dagen u wilt fietsen en hoe zwaar u de fietstochten wilt hebben. Indien u aangeeft hoe zwaar u per dag wilt fietsen, kunnen wij u een voorstel voor de fietsroutes vooraf toesturen.

U kunt uw eigen fiets meenemen of ter plekke een fiets huren. Wij kunnen dit voor u regelen. Wij werken samen met Avalanche Algarve Bike shop.

Ook het vervoer van vliegveld Faro naar Casal da Eira vv kunnen wij regelen.

Prijs op aanvraag.

Groepen fietsers

Er bestaat de mogelijkheid voor een groep fietsers ons huis te huren. Hierbij heeft u voor uw groep de beschikking over een woon/eetkamer, een ruime keuken met alle faciliteiten, maximaal 8 kamers en gebruik van het zwembad. Minimale groepsgrootte 14 personen, vanaf 5 nachten. Prijs op aanvraag.

 

wielrennen, Algarve

Copyright 2020 Casal Da Eira | Admin

%d bloggers liken dit: