T: 00351-916283680

Vliegveld Faro

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Faro in de Algarve. Op nog geen 25 minuten rijden van onze B&B Algarve ligt het vliegveld Faro. Maar het is ook goed mogelijk om voor uw verblijf in de Algarve een vlucht te boeken naar Lissabon (ca 2,5 uur rijden van onze B&B in de Algarve). Ook kunt u uw vakantie in de Algarve combineren met een verblijf in Noord Portugal door bijvoorbeeld op vliegveld Porto heen te vliegen en terug te vliegen via vliegveld Faro. Wij kunnen voor u regelen dat uw auto klaar staat op vliegveld Faro, Lissabon, Porto of elke andere gewenste plaats in Portugal. Lees meer hierover bij auto huren Algarve.

Een alternatief kan ook zijn om voor uw verblijf in de Algarve te vliegen op de luchthaven in Sevilla in Spanje (ca 2 uur rijden van onze B&B in de Algarve).

 

Vliegveld Algarve Ryanair Vliegveld Algarve Transavia

Goedkope vluchten kunt u boeken via Ryanair of Transavia.Voor regelmatig nog geen €100,- heeft u al een retourvlucht op Faro.

Tip: probeer eens de luchthaven Dusseldorf Weeze als vertrekpunt, even ver als Schiphol voor degenen uit het Oosten van Nederland. Indien gewenst kunnen wij u adviseren over de diverse vluchtmogelijkheden.

Wij kunnen uw vervoer van en naar het vliegveld Faro regelen.

Copyright 2020 Casal Da Eira | Admin

%d bloggers liken dit: