T: 00351-916283680

Wie zijn wij?

Het prachtige landschap en de mooie stranden, het heuvelachtige achterland, de mensen, de sfeer, het klimaat en het lekkere eten. In 2006 maakten wij voor het eerst kennis met al die heerlijkheden van de Algarve en vrijwel direct waren wij verkocht. Intens, ongecompliceerd en aangenaam, zo ervoeren wij het leven hier.

Voor ons was het als snel duidelijk: wij wilden ook deel uitmaken van dit Portugese leven. De wens kreeg steeds meer vorm: wij wilden een Bed en Breakfast Algarve starten. Het zou Els de mogelijkheid geven haar lang gekoesterde droom te realiseren: een eigen horecagelegenheid waar ze het haar gasten naar de zin kan maken. Bert zou er zijn passie voor sport met anderen kunnen delen door gasten te vermaken met sportieve activiteiten zoals fiets- en wandeltochten. Wij zijn daarom om op zoek gegaan naar een geschikt pand om daarin onze Bed en Breakfast Algarve te verwezenlijken.

Bed and Breakfast Casal Da Eira

Het heeft al met al zeven jaar geduurd voordat we vonden wat we zochten en we de knoop konden doorhakken. We troffen een bijzonder pand op een fantastische locatie. We besloten de sprong in het diepe te maken!

We hebben bewust gekozen voor centraal oostelijk Algarve. Voor ons was dat een logische keuze. Hier is het landschap nog ongerept en is het leven meer authentiek. Onze Bed and Breakfast ligt aan de rand van de prachtige Serra do Caldeirão, met zijn overweldigende natuur en leuke dorpjes. Stranden zijn binnen het halfuur zijn te bereiken, evenals de luchthaven van Faro. Het op loopafstand gelegen São Brás de Alportel biedt veel gezelligheid, goede restaurants en winkels. Kortom een uitstekende locatie voor onze gasten om strand- en of een actieve vakantie te vieren.

Al met al de perfecte plek en het ideale object om onze droom waar te maken!

 

B&B Algarve

We zijn blij met onze comfortabele Bed en Breakfast Algarve, waar onze gasten van een strandvakantie kunnen genieten, maar ook de natuur in kunnen trekken voor een meer sportieve invulling van hun verblijf.

We hopen u binnenkort welkom te mogen heten in onze mooie Quinta.

U kunt meer lezen over ons en onze Bed and Breakfast Algarve op onze Facebook pagina B&B Casal da Eira.

Els en Bert van As

 

Copyright 2020 Casal Da Eira | Admin

%d bloggers liken dit: